fbpx

KAINUUN MUSIIKKIJUHLAT SIIRTÄÄ PALUUNSA VUOTEEN 2022

Joudumme harmillisesti ilmoittamaan päätöksestämme siirtää Kajaanissa järjestettävän Kainuun Musiikkijuhlien odotetun paluun vuodelle 2022 yleistilanteesta johtuen. Teemme tämän siirron raskain mielin. Tapahtuman suunniteltu päivämäärä oli 27.-28.8.2021.

Tämän vuotiseen tapahtumaan jo ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaaliin sellaisenaan eikä lipun haltijoiden tarvitse tehdä mitään. Liput on myös mahdollista palauttaa 30.10.2021 mennessä Lippupisteelle käyttäen oheista palautus sivustoa: https://web.lippu.fi/palautus/

Raskain mielin joudumme siirtämään Kainuun Musiikkijuhlien paluuta vuodella eteenpäin kesälle 2022. Käytyämme eri skenaarioita läpi tuotantotiimimme kesken, oli tässä yleistilanteessa perinteikkään Kajaanin festivaalin paluun siirtäminen vuodella eteenpäin paras ratkaisu. Panostamme vuoden 2022 Kainuun Musiikkijuhliin merkittäviä resursseja ja luvassa on entistä upeampi, parempi ja monipuolisempi Kainuun Musiikkijuhlat kesällä 2022.

Julkaisemme ensi kesän festivaalin päivämäärät ja erittäin vahvan ohjelmiston heti, kun olemme saaneet sopimukset artistien kanssa tehtyä. Pyrimme kasaamaan ohjelmistoon mahdollisimman paljon vuodelle 2021 kiinnitettyjä artistia sekä myös useita lisäkiinnityksiä.

Tavoitteenamme on rakentaa Kainuun Musiikkijuhlat -tapahtumasta Kainuun maakunnan suurin festivaalitapahtuma kansallisesti. Tapahtuma, josta kainuulaiset voivat olla ylpeitä ja joka kuvastaa alueen kulttuurielämää. Tapahtuman ikäraja ja brändi kokee merkittäviä muutoksia. Perinteikäs festivaali on kesällä 2022 ensimmäistä kertaa täysin K18- festivaali ja muutamme tapahtuman täysin suunnaten sen vahvasti aikuisille. Huomioimme festivaalin toteutuksessa Kajaanin upean lähes 400 -vuotisen vahvan kulttuurihistorian ja toteutuksesta tehdään tyylikäs sekä tasokas.” kertoo Kainuun Musiikkijuhlien promoottori ja Nordic Live Productions Oy:n toimitusjohtaja Tommi Mäki.

Pin It on Pinterest

Share This