fbpx

Kainuun Musiikkijuhlilla nähdään kotimaiset rock- suuruudet Sonata ArcticaApocalyptica ja Amorphis, Nightwishin ex-solisti Tarja Turunen, ruotsalainen ysärilegenda E-TypeJ.KarjalainenErinNelli MatulaReino NordinPetri NygårdAnna Eriksson sekä SANNI.

Amorphis on jo yli kolmekymmentä vuotta vaikuttanut metalliyhtye joka varmasti villitsee festivaalikansaa. Miljoonia kuuntelukertoja kerännyt bändi on tunnettu monista hittibiiseistään kuten muunmuassa kappaleista “The Bee”, “House of Sleep” ja “Death of King”.

Niin suomessa kuin muualla maailmallakin tunnettu Sonata Arctica järisyttää Kainuun Musiikkijuhlilla! Kemiläinen melodista metallimusiikkia soittava yhtye tunnetaan muun muassa suosituista kappaleistaan “Tallulah”, “My Land” sekä “I Have A Right”. Bändin yksi suosituimmista kappaleista “Tallulah” on kerännyt Spotifyssä yli 16 miljoonaa kuuntelukertaa. 

Nightwish yhtyeestä tunnetuksi tullut Tarja Turunen nähdään Kainuun Musiikkijuhlilla lauantaina. Turunen aloitti soolouransa vuonna 2005 ja on luonut uraansa niin Suomeksi kuin Englanniksikin. Turunen on tunnettu muun muassa kappaleistaan “Until My Last Breath”, “I Walk Alone” ja “Innocence”. Turunen on toiminut myös The Voice Of Finland-ohjelman tähtivalmentajana vuonna 2016. 

Kainuun Musiikkijuhlat tekee näyttävän paluun Kainuun festivaalikartalle elokuun lopussa 2021.
Tapahtuman liiketoiminnan ja oikeudet on ostanut yrittäjävetoinen tapahtuma-alan yritys Nordic Live Productions Oy. Nordic Live tunnetaan lukuisten kotimaisten festivaalien ja konserttien järjestämisestä. Yhtiö on tuottanut mm. seitsemän kertaa Seinäjoella järjestetyn Solar Sound Festivalin, viisi kertaa järjestetyn Vaasa Festivalin sekä kymmenen kertaa Turussa järjestetyn Aura Festin, joka oli ehdolla vuoden 2020 festivaaliksi, sekä tulevana kesänä 2021 ensimmäistä kertaa järjestettävän Kokkolan Viinijuhlat. Yrityksen kesällä 2020 järjestämistä festivaaleista Vaasa Festival kohosi kävijämäärältään poikkeuskesän 2020 Suomen suurimmaksi festivaaliksi, eikä turvallisesta tapahtumasta muodostunut yhtään tartuntatapausta. 

Pin It on Pinterest

Share This