fbpx

info

TÄRKEÄÄ TIETOA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESTÄ

Tapahtuman järjestäjällä on vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä ja toimenpiteitä epidemian ehkäisemiseksi otetaan tarvittaessa käyttöön, mikäli tapahtuman ajankohtana ohjeistukset ja suositukset niin velvoittavat. Tapahtuma seuraa ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Festivaali järjestetään suunnitelman mukaisesti täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2022. Tapahtuman toteutusta muokataan tarvittaessa vastaamaan viranomaisten ohjeistusta. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu lippu automaattisesti uuteen festivaalipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, on lippu mahdollista palauttaa poislukien palvelumaksun osuus.

  KIELLETYT ESINEET

  • Lasipullot ja tölkit
  • Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
  • Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
  • Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
  • Sateenvarjot
  • Selfiekepit
  • Radiopuhelimet
  • Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
  • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja

  SALLITUT ESINEET

  • Tyhjä, läpinäkyvä muovipullo max 0,5L
   Alueelta löytyy vesipiste jossa oman pullon voi täyttää.
  • Omat eväät on sallittu tuoda alueelle henkilökohtaisessa eväsrasiassa, jonka vetoisuus on enintään 1L. Huomioithan kuitenkin, että nesteiden kuljettaminen festivaalialueelle on kielletty!

  TAPAHTUMA-ALUE

  Tapahtuma järjestetään Kajaanihallin ympäristössä, osoitteessa Ratakatu 2, 87100 Kajaani.

  Tapahtuma-alueen kartta julkaistaan myöhemmin.

  NARIKKA

  Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyvä narikka löytyy VIP-sisäänkäynnin yhteydestä.

  LÖYTÖTAVARAT

  Löytötavaroita voi tiedustella narikasta ja infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

  MAKSUVÄLINEET

  Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosithan korttimaksua sekä lähimaksua kontaktin välttämiseksi.

  IKÄRAJA

  Koko festivaalialue on kokonaisuudessaan on K-18.

  ENSIAPU JA TURVALLISUUS

  Festivaalialueella on ammattitaitoinen ja osaava ensiapuhenkilökunta.

  Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

  Tapahtuman turvallisuudesta huolehtii turvallisuusalan ammattiorganisaatio X-SEC TURVAPALVELUT.

  Turvallisuustoiminnan keskiössä ovat hyväntuuliset järjestyksenvalvojat, jotka vastaavat turvallisesta viihtymisestäsi ja toimivat oppainasi, mikäli tarvitset apua tai ohjausta turvallisuusasioissa tapahtumamme aikana.

  Tapahtumamme toteutussuunnittelussa teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten sekä turvallisuusorganisaatiomme kanssa, jotta tapahtumamme olisi sinulle mahdollisimman toimiva ja turvallinen vallitsevasta tilanteesta huolimatta.

  Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

  ESTEETTÖMYYS

  Kainuun Musiikkijuhlat on esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Tapahtuma-alueen portilta on yhtenäinen tasainen asvalttipohja aina esiintymislavan edustalle saakka, joten lavan läheisyyteen on kaikkien helppo liikkua, myös apuvälineiden kanssa.

  TAPAHTUMASSA KUVAAMINEN

  Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää Nordic Liven tapahtumien markkinoinnissa.

  Pin It on Pinterest

  Share This