fbpx

LIPUT

NORMAALI PÄÄSYLIPPU

Kaksi päivää Early Bird lippu 99,90€

Klikkaa tästä ja osta oma lippusi

VIP PÄÄSYLIPPU

Kaksi päivää Early Bird VIP-lippu 169,90€

Klikkaa tästä ja osta oma lippusi

VIP lippu sisältää: 

 Oma sisäänkäynti festivaaleille
 Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
 Ruokailun tapahtuma-alueella
 VIP-alueen laadukkaat palvelut:
oma anniskelualue sekä erilliset wc-tilat

VIP-alue sijaitsee aivan lavan välittömässä läheisyydessä, josta on erinomainen näkymä lavalle.

TIETOA LIPUISTA

Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaaliin sellaisenaan. Toivotamme vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi!

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeksi, jolla pääsee liikkumaan tarvittaessa edestakaisin festivaalialueelle. Ranneke on henkilökohtainen.

Saapuessasi festivaaleille lippusi luetaan porteilla elektronisesti ja vaihdetaan rannekkekksi. Ranneke kiinnitetään suoraan sinun ranteeseesi, eikä sitä ole mahdollista siirtää eteenpäin toiselle henkilölle. Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn.

Lippujen hinnat voimassa ennakkoon ostettuna hinnaston mukaisena. Festivaalin porteilla voimassa erillinen porttihinnasto.

KORONA OHJEISTUS

Tapahtuma seuraa ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Festivaali järjestetään suunnitelman mukaisesti täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2022. Tapahtuman toteutusta muokataan tarvittaessa vastaamaan viranomaisten ohjeistusta. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu lippu automaattisesti uuteen festivaalipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, on lippu mahdollista palauttaa poislukien palvelumaksun osuus. Lippua ei ole mahdollista palauttaa omasta tahdosta ilman, että tapahtuma on peruutettu kokonaisuudessaan.

LIPUN OSTAJAN VASTUU

Ostathan lippusi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä (Lippupiste) jotta vältyt huijauksilta! Kainuun Musiikkijuhlat ei korvaa väärennettyjä lippuja eikä pysty auttamaan huijaustapauksissa, vaan ne ovat aina poliisiasioita.

Väärinkäytösten välttämiseksi valokuvaa lipusta ei koskaan kannata jakaa esimerkiksi somessa.

Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Yksittäisen artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.

KULTTUURISETELEILLÄ MAKSAMINEN

Kulttuuriseteleillä maksaminen on mahdollista ainakin osassa Lippupisteen fyysisissä myyntipisteissä (riippuen myyntipaikkakohtaisista sopimuksista) – tarkista ajankohtaiset tiedot Lippupisteen sivuilta. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä vain ennakkolippuihin. Festivaalin portilla ei ole mahdollista maksaa kulttuuriseteleillä. 

Kulttuuriseteleillä on mahdollista osaa vain normaaleja pääsylippuja, sillä valitettavasti VIP-lippuihin kuuluva ruokailu ei kuulu kulttuurisetelin etuuden piirin verottajan ohjeiden mukaisesti. 

AVUSTAJAN LIPPU

Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Palvelu on tarkoitettu henkilöille joilla on saattajakortti tai EU:n Vammaiskortti.

Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä hän saa omaa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea joka päivä avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueelle. VIP-lippujen ruokailu ei kuulu avustajalle maksutta samalla lipulla.

Alueelta löytyy INVA-WC sekä katsomokoroke.

Klikkaa tästä ja osta oma lippusi

Liput myynnissä myös Lippupisteen palvelupisteillä kautta maan.

Pin It on Pinterest

Share This