Kiitos Kainuun Musiikkijuhlat 2023 – nähdään elokuussa 2024!

Kajaanihallin ja Kaupunginlammen vehreässä ympäristössä 9.-10.6.2023 järjestetty Kainuun Musiikkijuhlat oli jälleen kävijämenestys. Vuodesta 2014 lähtien järjestetyn festivaalin kahdella lavalla yleisöä villitsivät maailmantähdet sekä kotimaan kärkinimet. Lähes loppuunmyyty festivaali kokosi Kajaaniin viikonlopun aikana lähes 10 000 festivaalivierasta oheistapahtumineen. Kiitos kaikille kävijöille! Musiikkijuhlia toista kertaa järjestävä kotimainen tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions Oy on tyytyväinen viikonlopun toteutuksesta.

Viikonloppu täynnä sykähdyttäviä hetkiä

Kainuun Musiikkijuhlilla esiintyi yhteensä 17 artistia viikonlopun aikana. Päälavalla nähtiin perjantaina Samu Haberin kesän ensimmäinen soolokeikka, jonka aikana illan päättävä yhtye Portion Boys nähtiin myös jo ennakkoon lavalla feattaamassa Haberia. Perjantaina esiintyivät myös VIIVIMaija Vilkkumaa sekä Anna Puu. Kajaanihallin sisälavalla villitsivät AikakonePetri Nygård sekä Pasi & Anssi.

Lauantaina ohjelmistossa päivän avaajana nähtiin Happoradio, jota seurasi INNARessu RedfordErika Vikman sekä illan viimeisenä kovasti odotettu Lauri Tähkä. Kajaanihallin sisälavalla taas juhlittiin 9-vuotisen tauon jälkeen Indican tahtiin sekä kuultiin, kovassa nosteessa olevan KUUMAAN, ysärilegenda Basic Elementin sekä koko molempina päivinä viihdyttäneen DJ ICE K:n showt.

Musiikkijuhlilla panostettiin huippuartistien lisäksi myös muuhun oheisohjelmaan! Tapahtumassa nautittiin muun muassa kaikkien aikojen laajimmasta ruoka- ja juomamaailmasta. Maistettavana oli niin italialaisia herkkuja Briccon pisteellä, kuin paikallisia makuja Haapala Brewery:n tapaan. Oheisohjelmana VIP-alueella yleisöä viihdytti myös kainuulainen mentalisti Raimo Lusma.

 

“Kiitämme kaikkia tapahtuman kävijöitä, artisteja, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita lämpimästi myötävaikuttamisesta tämän vuoden tapahtuman onnistumiseen. Kahden vuoden kokeilujen pohjalta Kainuun Musiikkijuhlat järjestetään vuonna 2024 elokuussa yhtenä kesän päätöstapahtumana. Olemme todenneet elokuisen ajankohdan olevan festivaalille paras mahdollinen omien havaintojen ja saamamme palautteen pohjalta. Vuoden 2024 tapahtumaan on jo nyt kiinnitetty ensimmäisiä artisteja ja olemme aloittaneet festivaalin lipunmyynnin etukampanjalla” -Tommi Mäki, promoottori 

Kainuun Musiikkijuhlat palaavat ensi vuonna elokuussa

Kainuun Musiikkijuhlat palaavat jälleen kesällä 2024 Kajaanihallille monipuolisen ohjelmiston kera, mutta uuden ajankohdan kanssa. Ensi kesänä tapahtuma järjestetään elokuun puolessa välissä 16.-17.8.2024.

Vuoden 2024 tapahtuman lipunmyynti on käynnissä Blind Bird – ennakkolipunmyynnillä. Kahden päivän liput vuoden 2024 tapahtumaan ovat kampanjassa myynnissä hintaan 89,90 €. Näitä lippuja on saatavilla vain rajattu erä!

Lue myös nämä

Uusi artistijulkaisu! JVG Kainuun Musiikkijuhliin ensi kesänä

Kainuun Musiikkijuhlat tuo jälleen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Kajaanihallin ja Kaupunginlammen ympäristöön 16.-17.8.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja