Original Long Drink tarjoaa lippuedun -25% kaikista lipputyypeistä.

Kaikki lipputyypit ovat nyt  tarjouksessa!

Kesän raikkain lippuetu on täällä! Se on kesä nyt ja kesään kuuluu tietenkin raidat ja festarit lyömättömästi yhteen. 

Sen kunniaksi Original Long Drink tarjoaa -25% lipuista!

Lippujen kampanjahinnat ovat voimassa 2.6. klo 23:59 asti!

YHDEN PÄIVÄN LIPUT

YKSI PÄIVÄ NORMAALI

Kampanjahinta 59,95€

Normaali hinta 79,90€


YKSI PÄIVÄ VIP

Kampanjahinta 89,95 €

Normaali hinta 119,90 €

KAHDEN PÄIVÄN LIPUT

KAKSI PÄIVÄÄ NORMAALI

Kampanjahinta 89,95 €

Normaali hinta 119,90 €

 

KAKSI PÄIVÄÄ VIP

Kampanjahinta 127,45 €

Kesähinta 169,90 €

 

Kainuun Musiikkijuhlat 16.-17.8.2024. Ohjelmistossa nähdään Teflon Brothers, Ressu Redford, Tommi Läntinen, Haloo Helsinki!, JVG, Lauri Haav, KUUMAA, Spekti, Petri Nygård ja JANNA. 

JANNA 

Janna on nopeasti vakiinnuttanut asemansa suomalaisen pop-musiikin kärkikastissa taidokkailla tulkinnoillaan ja tarttuvilla lauluillaan. Jannan vuonna 2014 julkaistu debyyttialbumi ”JANNA” meni suoraan listaykköseksi ja ylitti kultaan oikeuttavan myyntimäärän nopealla tahdilla. Ensimmäinen single ”Sä et ole hullu” myi platinaa ja soi yhä edelleen radioissa. Jannan kappaleita on kuunneltu jo 40 miljoonaa kertaa suoratoistona. Janna on myös ollut ehdolla Emma-gaalassa vuoden naissolistiksi ja lisäksi hänet on nähty uusimmalla Vain Elämää -kaudella!

 

 

Spekti

Spekti on helsinkiläinen hiphop-artisti, jonka lyriikat eivät jätä kuulijaa kylmäksi. Ennen soolouraansa Suomen hauskimmaksikin MC:ksi tituleerattu Spekti punnersi yleisön tietoisuuteen nyrjähtäneestä huumorista tunnetussa Trilogia-kokoonpanossa.
Spekti tunnetaan useista hittikappaleistaan kuten “Macho Fantastico”, “Juna”, “Juomalaulu” sekä uusimmasta featistään kappaleessa “Shanghain valot”.

Tapahtumatyöntekijä rekry

Hoi seurat ja yhdistykset! Miltä kuulostaisi extratienesti ja ikimuistoinen elämys festivaalin sydämessä? 
Kokoamme jälleen huipputiimiä mukaan toimintaamme seuroista ja yhdistyksistä, jotka ovat valmiita hyppäämään töihin vauhdikkaaseen tapahtumaympäristöön. Paikkoja on runsaasti erilaisten tehtävien parissa: narikka, lipunvaihto, siivous, anniskelu sekä rakennus ja purku! Maksamme seuralle tai yhdistykselle palkkion toteutuneiden työtuntien mukaan.

Hae mukaan:

Sähköpostilla: talkoolaiset@nordiclive.fi
Otsikko: ”Tapahtumatyöntekijäksi 2024 Kainuun Musiikkijuhlat”

TAI

Lomakkeella, josta löydät myös muut tapahtumat, joihin kaipaamme apukäsiä!

Lue myös nämä

Uusi artistijulkaisu! JVG Kainuun Musiikkijuhliin ensi kesänä

Kainuun Musiikkijuhlat tuo jälleen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Kajaanihallin ja Kaupunginlammen ympäristöön 16.-17.8.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja