Tervetuloa Kainuun Musiikkijuhlille 2023!

Festariviikko on täällä! Ei enää montaa päivää ja päästään aloittamaan festarikesä Kainuun Musiikkijuhlilla perjantaina 9.6. Tässä pieni infopaketti sujuvaan viikonloppuun!

AIKATAULUT

Tapahtuma-alueen portit alueelle aukeavat molempina päivinä klo 15:00. Lipunmyynti, narikka sekä rannekkeiden vaihtopisteet ovat avataan 14.30 molempina päivinä ja ovat avoinna koko tapahtuman ajan. 

 

SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään Kajaanihallin ympäristössä, osoitteessa Ratakatu 2, 87100 Kajaani. Suosittelemme saapumaan alueelle kävellen, alueen sisäänkäynnin läheisyydestä löytyy pyöräparkki.

 

POISTUMINEN FESTARIALUEELTA

Kaikki liput vaihdetaan festivaalialueelle saavuttaessa rannekkeeseen, jolla on mahdollisuus poistua tapahtuma-alueelta tapahtumapäivän aikana ja palata takaisin.

 

NARIKKA

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu (4€), johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Käynti narikassa 2€. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu. Narikka tilaa on tapahtumassa rajallinen määrä.

 

LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen osoitteeseen Lönnrotinkatu 2A 87101 Kajaani tapahtuman jälkeen. Muita kuin arvotavaroita voi tiedustella Kajaanihallilta maanantaina 12.6. alkaen.

 

TAPAHTUMA ON K18

Yhteneväisen anniskelualueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa.

 

 

PANTTI

Kaikkien juomatuotteiden hintoihin lisätään pantti.

Tölkit / Pullot / Mukit / Juomalasit 2€

Viinilasit / Coolerit / Tornit / Ämpärit 4€

Palauttamalla tuotteen erilliselle panttipisteelle saat valita joko rahallisen hyvityksen tai muun hyvitysvaihtoehdon (vesipullo, shotti, sipsi). Muilla anniskelupisteillä voit hyödyntää pantin ainoastaan uuteen ostoon.

 

DELUXE VIP-RUOKA

Deluxe VIP kattaus on tarjolla molempina päivinä klo 15:00 -19:00. Koko herkullinen menu löytyy juoma & ruoka osiosta.

JATKOT

Kainuun Musiikkijuhlien viralliset jatkot järjestetään Kajaanin Onnelassa osoitteessa Linnankatu 18 87100 Kajaani. Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 22:00 – 04:30. Ikäraja K18.

 

PE 9.6.2023

Kaikilla VIP-passilla ja rannekkeella ilmainen sisäänpääsy Onnelan VIP-sisäänkäynnin kautta.

 

LA 10.6.2023

Onnelassa esiintyy Nebi, pääsyliput la iltana 10€. VIP-passilla ja rannekkeella sisäänkäynti VIP-sisäänkäynnin kautta.

Lue myös nämä