Kainuun Musiikkijuhlien aikataulu julki: Ohjelmisto laajenee entisestään uusilla lisäyksillä!

Kainuun Musiikkijuhlat tuo jälleen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Kajaanihallin ja Kaupunginlammen upeaan miljööseen 16.-17.8.2024. Ohjelmisto kovenee entisestään neljällä kotimaan kärkiartistilla: Elastinen, Hesaäijä, Mäkki ja LeviÄijä.

Aiemmin festivaalin artistikattaukseen on julkaistu Haloo Helsinki!, JVG, Lauri Haav, KUUMAA, Spekti, Petri Nygård ja JANNA. Festivaalin aikataulu on nyt julkaistu ja vielä yksi yllätysartisti tullaan julkaisemaan myöhemmin.

Kainuun Musiikkijuhlien ohjelmistosta löytyy huikea kattaus viime vuoden kävijäkyselyssä eniten toivottuja artisteja:

Suomen suosituimpiin bändeihin lukeutuva Haloo Helsinki! oli koko kyselyn toivotuin yhtye, joka nähdään perjantaina pääesiintyjänä. Niin ikään toivotuimpiin yhtyeisiin lukeutuva, 15-vuotista uraansa juhlistava rapduo JVG kruunaa Musiikkijuhlien lauantai-illan. 

Uusina artistikiinnityksinä Kainuun Musiikkijuhlilla nähdään pitkän uran tehnyt suomiräpin pioneeri Elastinen, pitkän linjan hiphop-artisti Mäkki sekä bileiden kovimmat tunnelmannostattajat Hesaäijä ja LeviÄijä. Vielä yksi artisti julkaistaan festivaalin ohjelmistoon myöhemmin.

 

Aikaisemmin julkaistuja artisteja ovat Yleisön suosikki -Emmalla palkittu Lauri Haav, jopa neljä Emmaa ansainnut kesän ykkösyhtye KUUMAA, karismaattinen livetulkitsija JANNA, jo vuosikymmeniä musiikillaan viihdyttänyt kestosuosikki Ressu Redford, mielettömästä meiningistään tunnettu Teflon Brothers, ehdan rockin elävä legenda Tommi Läntinen ja menevistä hiphop-kappaleistaan tunnettu Spekti sekä jättimenestyksellä bilebiisejä striimannut Petri Nygård.

Tähtiartistien show’t tullaan näkemään jälleen kahdelta lavalta, jotka festivaalin ainutlaatuinen festivaalimiljöö mahdollistaa. Toinen lava löytyy Kajaanihallin sisätiloista ja toinen ulkoa Kaupunginlammen vehreistä maisemista. Tapahtuman juontajina nähdään kainuulaiset Musiikkijuhlien vakiojuontajat Pasi Savolainen ja Salla Korhonen.

Aikataulu julki!

PERJANTAI 16.8.2024 

Klo 15:00 Portit avataan

Klo 16:00 Ressu Redford

Klo 18:00 KUUMAA

Klo 19:00 Julkaistaan myöhemmin

Klo 20:00 Lauri Haav

Klo 21:00 Hesaäijä (Kajaanihallin sisälava)

Klo 22:00 JANNA

Klo 23:00 Leviäijä (Kajaanihallin sisälava)

Klo 00:00 Haloo Helsinki!

LAUANTAI 17.8.2024

Klo 15:00 Portit avataan

Klo 16:00 Elastinen

Klo 17:30 Tommi Läntinen

Klo 19:00 Teflon Brothers

Klo 20:15 Spekti

Klo 21:15 Mäkki (Kajaanihallin sisälava)

Klo 22:00 Petri Nygård

Klo 23:00 Leviäijä (Kajaanihallin sisälava)

Klo 00:00 JVG

Liput

Kainuun Musiikkijuhlien liput ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Liput
Kaksi päivää: 119,90€
Kaksi päivää VIP: 169,90€

Yksi päivä: 79,90€
Yksi päivä VIP: 119,90€

Kainuun Musiikkijuhlien lipunmyynti käy reilusti edellisvuotta vilkkaampana

“Olemme onnistuneet esiintyjähankinnassa tänä vuonna todella hyvin ja se näkyy poikkeuksellisen laajana kiinnostuksena tapahtumaa kohtaan. Myös ajankohta on tänä vuonna selkeästi otollisempi ja tapahtuman tuotannossa on otettu laajasti huomioon kävijäkyselyn palautteet. Teemme tätä ehdottomasti rakkaudesta lajiin ja toivomme että se näkyy myös ulospäin!” – Ari Myllyniemi, festivaalijohtaja

 

Kainuun Musiikkijuhlat on yksi alueen odotetuimmista tapahtumista tänäkin kesänä. Festivaalin huikea ohjelmisto on houkutellut lipunostajia tasaisesti vuoden aikana ja kesän myötä räjähtänyt nousuun. Tällä myyntitahdilla festivaalia ennakoidaan loppuunmyydyksi.

Lue myös nämä