Uusi artistijulkaisu! JVG Kainuun Musiikkijuhliin ensi kesänä

Kainuun Musiikkijuhlat tuo jälleen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Kajaanihallin ja Kaupunginlammen ympäristöön 16.-17.8.2024. Kaksipäiväisen festivaalin artistikattaukseen on kiinnitetty loppuunmyydyllä olympiastadionilla viime kesänä esiintynyt ja lukuisista hiteistään tunnettu rapduo JVG. Yhtye oli myös yksi Kainuun Musiikkijuhlien kävijäkyselyn toivotuimmista artisteista.

Yli vuosikymmenen ajan soittolistoja dominoinut ja kotimaisia striimaus- ja radioennätyksiä rikkonut JVG täydentää Kainuun Musiikkijuhlien artistikattausta. Yhtye on vuosien varrella palkittu useilla Emma-palkinnoilla ja menestyksekkäät julkaisut ovat seuranneet toisiaan. Duo on tunnettu useista megahiteistään, joihin kuuluvat mm. ”Ikuinen vappu”, ”Tarkenee” ja ”Amatimies”.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama yhtye on myynyt uransa aikana yli 300 000 albumia, esiintynyt kerta toisensa jälkeen loppuunmyydyillä areenoilla sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Helmikuussa 2019 julkaistu single ”Ikuinen vappu” on yksi kaikkien aikojen kuunnelluimmista suomenkielisistä kappaleista. Viime syksynä ilmestynyt ”Mun tapa pelata” ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan yli 24 miljoonalla striimillä.

Kahden päivän liput nyt myynnissä

Kainuun Musiikkijuhlien kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

Liput
Kaksi päivää: 109,90€
Kaksi päivää VIP: 149,90€
Kaksi päivää Deluxe VIP: 189,90€

Kainuun Musiikkijuhlien ohjelmistoon on jo aiemmin julkaistu kuusi kotimaista tähtiartistia. Yhtenä pääesiintyjistä nähdään mm. supersuosittu Haloo Helsinki! Lisäksi kahdella lavalla esiintyvät mm. KUUMAA, Lauri Haav, Janna, Petri Nygård ja Spekti. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

Lue myös nämä