Yleisön pyynnöstä jälleen elokuun lopussa järjestettävä Kainuun Musiikkijuhlat julkaisee ensimmäiset artistit!

Kainuun Musiikkijuhlat tuo jälleen musiikin, ruoan ja juoman juhlan Kajaanihallin ja Kaupunginlammen tunnelmalliseen ympäristöön 16.-17.8.2024. Vuodesta 2014 järjestetty festivaali julkaisee nyt kuusi ensimmäistä artistia. Mukana tänäkin vuonna nähdään liuta kotimaan kärkinimiä ja esiintyjinä nähdään ensimmäisinä artistikiinnityksinä Haloo Helsinki!, KUUMAA, JANNA, Lauri Haav, Spekti ja Petri Nygård. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelma täydentyy myöhemmin.

Festivaalia tähdittää tänäkin vuonna joukko kotimaan kärkiartisteja

Kainuun Musiikkijuhlien yhtenä pääesiintyjänä nähdään Suomen suosituimpiin bändeihin lukeutuva Haloo Helsinki! Lisäksi Kainuun Musiikkijuhlille saapuu popin kärkinimi KUUMAA, nykyisellä Vain Elämää -kaudella yleisön hurmannut JANNA, uudella “Aino”-albumilla platinaa striimannut Lauri Haav, menevistä hiphop-kappaleistaan tunnettu Spekti ja jättimenestyksellä bilebiisejä striimannut Petri Nygård. Lisää artistijulkaisuja on vielä luvassa ennen tapahtumaa.

 

Yleisön pyynnöstä Kainuun Musiikkijuhlat järjestetään jälleen elokuussa

Nordic Live Productions järjestää Kainuun Musiikkijuhlat nyt kolmatta kertaa. Tapahtumalla on kuitenkin vakiintunut paikka Kainuun kesätapahtumissa jo vuodesta 2014 lähtien. Yleisön pyynnöstä Kainuun Musiikkijuhlat vietetään jälleen elokuun puolessa välissä 16.-17.8.2024. Uuteen ajankohtaan on vaikuttanut erityisesti asiakkailta saatu palaute. 

Tähtiartistien show’t tullaan näkemään jälleen kahdelta lavalta, jotka Kajaanihallin ainutlaatuinen festivaalimiljöö mahdollistaa. Toinen lava löytyy sisätiloista ja toinen ulkoa Kaupunginlammen vehreistä maisemista.

Koko ohjelmisto sekä festivaalin ruoka- ja juomatarjonta julkaistaan myöhemmin. Vuonna 2023 Kainuun Musiikkijuhlat keräsi alueelle festivaaliviikonlopun aikana jopa 10 000 kävijää. Myös vuoden 2024 festivaalista odotetaan kävijämenestystä.

“Olemme käyneet läpi kaikki viime kesän asiakaspalautteet ja haluamme kiittää asiakkaita niistä. Vuonna 2024 Kainuun Musiikkijuhlat on entistä enemmän asiakkaidemme näköinen tapahtuma! Olemme saaneet kiinnitettyä ohjelmistoon mm. kolme eniten toivottua artistia ja tapahtuma-alueelta tulee löytymään asiakkaiden toivomia palveluita.”

Kahden päivän liput nyt myynnissä

Kainuun Musiikkijuhlien kahden päivän liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18 ja koko festivaalialue on yhtenäistä anniskelualuetta.

 

Early Bird -liput (hinnat voimassa to 14.12. asti TAI niin kauan kuin lippuja riittää) 

Kaksi päivää: 99,90€

Kaksi päivää VIP: 139,90€

Kaksi päivää Deluxe VIP: 179,90€

 

Liput (hinnat voimassa pe 15.12. alkaen)

Kaksi päivää: 109,90€ 

Kaksi päivää VIP: 149,90€ 

Kaksi päivää Deluxe VIP: 189,90€

 

Lue myös nämä