Kainuun Musiikkijuhlat juhlittiin yli 10 000 kävijän voimin

Kainuun suurin musiikkifestivaali Kainuun Musiikkijuhlat järjestettiin 16.-17.8.2024 Kajaanissa.  Festivaalin ensimmäisen päivän kruunasi Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluva Haloo Helsinki! ja toisen päivän rakastettu suomiräp-duo JVG. Tapahtumassa juhli viikonlopun aikana yli 10 000 kävijää oheistapahtumineenTapahtuma järjestetään Kajaanissa jälleen ensi vuonna elokuussa 2025.

Musiikkijuhlat juhliittiin 15 kotimaan kärkinimen voimin

Kainuun Musiikkijuhlien pääesiintyjinä nähtiin Suomen suosituimpiin yhtyeisiin kuuluvat Haloo Helsinki! ja JVG. Mukana olivat myös viime vuoden Emma-voittajat KUUMAA ja Lauri Haav sekä Elastinen, JANNA, Mäkki ja Ressu Redford. Todellista bilemusiikkia tarjoilivat Teflon Brothers, Petri Nygård, Lord Est, Hesaäijä, Leviäijä ja Spekti. 

Kainuun Musiikkijuhlat juonsi kajaanilainen juontajakaksikko Salla Korhonen ja Pasi Savolainen. Kajaanilaislähtöinen DJ Sekatyömies viihdytti musiikillaan väliajoilla ja mukana nähtiin myös molempina päivinä kainuulaisen tankotanssija Vilja Sorsan lumoavat ohjelmanumerot. 

Festivaalin VIP-liput myytiin loppuun molempina päivinä

Kajaanihallin alue täyttyi iloisista festivaalijuhlijoista molempina päivinä heti ensimmäisistä esiintyjistä. Kaikista lipun ostajista kahden päivän lippuja olikin yli 90%, ja tapahtuman VIP-liput myytiin loppuun sekä perjantaina että lauantaina tapahtumapäivän aikana.

Perjantaina KUUMAA:n esitys oli selkeästi odotettu, sillä on harvinaista että festivaaliväki saapuu niin samanaikaisesti. Heidän keikkansa aikana tapahtumaan saapui 92% kaikista perjantain ja kahden päivän lipun ostaneista, kun vastaava luku muissa tapahtumissamme samaan ajankohtaan on ollut noin 60-70% luokkaa. Lauantaina pyrimme varmistamaan sujuvan sisääntulon rakentamalla toisen palvelupisteen alueelle ja seuraavaa vuotta varten on suunniteltu jo ennakkolipunvaihto päivää ennen tapahtumaa – ihanaa että sille on tarvetta!”  iloitsee tapahtuman vastaava tuottaja Iida-Amalia Nikkilä.

Lue myös nämä